För ditt företag

Vill du lätta upp konferensen eller mötet med lite nyttigt matprat? Ämnet berör alla och engagerar många. Kontakta mig om du vill att jag kommer ut till er grupp, liten eller stor. Varför inte starta dagen med en frukostföreläsning? Här följer några exempel på uppskattade rubriker.

Hitta formen

En förläsning om hur och vad du ska undvika för att gå ner några kilon i vikt. Om vilka de vanligaste misstagen är och hur du ska tänka för att på ett enkelt sätt äta så nyttigt som möjligt. Det handlar ofta både om när, vad och hur mycket du äter.

Myter om mat

Ständigt och överallt möts vi av olika kostbudskap. Ät si, gör så. Hur ska vi veta vad som är sant och inte. Jag går igenom de senaste dieterna och knäcker myter som du kanske hoppades vara sanna såsom att mörk choklad är nyttigare än ljus eller att rödvin är bra för hjärtat! Jag förklara också begrepp som Functional Foods och vad det innebär att äta enligt GI.

Ladda för loppet

Kanske har ni som team utmanat er själva och varandra genom att ställa upp i något lopp framöver. Jag hjälper er att ladda på bästa sätt, allt för att ni ska orka så länge och så långt som möjligt. Går ju bra att tillämpa även för en vanlig dag på jobbet.

Föreläsning 45-90 min 7 400 kr

Kontakta mig för prisuppgift om du vill ha en längre föreläsning, flera korta eller ett helt annat upplägg? Kanske vill du erbjuda individuella rådgivningar i anslutning till föreläsningen för de som verkligen behöver ändra sina vanor eller ofta tänker lite för mycket, ja eller inte alls, på vad de stoppar i sig?

Alla priser exkl. moms.
Kostrådgivning är en skattefri personalförmån.